

2024 CONVENTION PROGRAM

WEDNESDAY, NOV 6, 2024

9:00a – 10:30a	Board of Directors Meeting Open to the Public
12:30p – 3:30p	Skeet Shoot Tournament
5:00p – 7:00p	Welcome Reception w/ Exhibitors & Skeet Trophies Awarded
<u>THURSDAY, NOV 7, 2024</u>	
7:00a – 8:30a	Breakfast/Registration open
8:00a – 8:30a	Welcome/Pledge/Invocation/Announcements
8:30a – 9:30a	A Conversation with PBT's Lobbyists Regarding the 2023 Legislative Session and the Politics of impeachment and Its Impact on Texas Primaries Panel Discussion with Joe Valenzuela, Lobbyist, Jessie Ancira, Lobbyist, Cory Lee, PBT Vice President & Legislative Chair, and Scott Walstad, PBT Past President. Moderator – Ken W. Good (1hr CE)
9:30a – 10:30a	Using Recovery Agents in 2024 – Pitfalls to Avoid Panel Discussion with Carlos Urrutia and Ralph Talbott, Recovery Agents. Moderator - Randy Adler, Attorney (1hr CE)
10:30a – 10:45a	Break
10:45a – 11:45a	Upcoming Issues Facing the Texas Bail Industry in the 2025 Legislative Session Panel Discussion with Cory Lee, PBT Vice President and Legislative Committee Chair, John McCluskey, PBT Past President, Scott Walstad, PBT Past President, Jeff Clayton, ABC Executive Director, Senator Pete Flores, Chairman of the Senate Criminal Justice Committee Moderator – Ken W. Good (1hr CE)
11:45a – 1:00p	Lunch on your own
1:00p – 2:00p	Top 10 Problems in Bail Bond Board Counties Panel Discussion with David Finney, Randy Adler, Ken W. Good, Attorneys at Law (1hr CE)

2:00p – 2:15p	Break
2:15p – 3:15p	George Soros - Destroying Justice One District Attorney at a Time - Speaker Eric Granof, AIA Vice President. (1hr CE)
3:15p – 4:15p	The Story of Bail Reform Told Through the PBT Podcast- Speaker Ken W. Good, PBT Board Member (1hr CE)
5:30p	Social Hour to view auction items
6:30p – 10:30p	Dinner and Live Auction

<u>FRIDAY, NOV 8, 2024</u>	
8:00a – 8:30a	Breakfast/Registration Open
8:30a – 9:00a	Announcements
9:00a – 10:00a	Getting Approved to Write Bail in a Criminal Code County. Panel Discussion with Sheriff Richard Wills, Bailey County and Sheriff Gerald Yezak, Robertson County Moderator - Roger Moore 1hr CE)
10:00a – 11:00a	Dying to Sell – What You Need to Know about Selling Your Business or Planning for your Death -Speakers Randy Adler and Ken Good, Attorneys at Law (1hr CE)
11:00a – 12:00p	BBC Certificate Pick up and Hotel Check Out
12:00p – 1:15p	Awards Luncheon and Prize Drawings
1:15p – 1:30p	Break
1:30p – 3:30p	General Membership Meeting & Election of 7 Board of Director Positions
3:30р	End of Convention